WE MOETEN NOG EVEN DOORZETTEN | Nog even!

Vanmorgen zit ik met een bakje koffie te mijmeren over het afgelopen jaar.
Het is namelijk een jaar geleden dat Mark Rutte en Hugo de Jonge met de corona-campagne zijn begonnen.

Hoe vaak heb ik het ze wel niet horen zeggen: dat ‘we nog even moeten doorzetten’, dan gaan we weer naar ‘normaal’. Nog even en dan kunnen we weer naar buiten, het leven in de stad komt weer gewoon op gang en de terrassen gaan open. Nog even en we gaan massaal naar het strand, doen een drankje in het cafe en de mensen die je zo lang niet hebt gezien kun je weer een knuffel geven. In goed vertrouwen nemen we niet de moeite om te onderzoeken of het allemaal wel klopt…………..‘Nog even’.

EEN JAAR VERDER

‘Nog even’ ….. is inmiddels een jaar geworden en het gros van de bevolking loopt nog steeds kritiekloos achter de leider aan. In de vroege ochtend, met een lekker bakje koffie in de hand, kan ik een glimlach niet onderdrukken. 

VOLGEND JAAR

Volgend jaar om deze tijd heeft de MKB plaats gemaakt voor grote ondernemingen en is er sprake van massa werkeloosheid. Talloze mensen zijn inmiddels gestorven aan het medisch experiment. Het volk is in totale ontreddering gebracht en velen hebben zelfmoord als enige uitweg gezien.

Ik zal dan ook nog wel met een bakje koffie aan de keukentafel zitten, maar niet met een glimlach.
Ik zal walgen van de volgzame Nederlanders die weten dat het niet klopt, niets heeft onderzocht en nog steeds hoor zeggen:….. ‘NOG EVEN’

Zorg goed voor jezelf, en zorg goed voor anderen.
Dries van der Wijk

We moeten nog even doorzetten | nog even
BLIJF OP DE HOOGTE MEER NIEUWS