CORONA IS MINDER GEVAARLIJK DAN DE GRIEP

Een recente studie van Stanford University heeft geconcludeerd dat de IFR van corona moet worden bijgesteld van 0.23 naar 0.15! De WHO (World Health Organization) heeft dit bevestigd op hun website.

Corona is dus géén stevige griep, maar nog minder gevaarlijk dan de griep
Voor dit virus met een IFR (sterftecijfer) van recentelijk 0.15 wordt uw zelfbeschikkingsrecht afgenomen en onze grondrechten, mensenrechten en kinderrechten worden met voeten getreden en afgepakt.
▪️ Ter vergelijking:  Influenza (de griep) ligt op 0.17- 0.19.

DOEL: Vaccinaties verkopen (medisch experiment)

Onze regering, in samenwerking met de tweede kamer, hebben bewust een ongekende angst onder de bevolking gecreëerd om, namens de farmaceutische industrie, vaccinaties te kunnen verkopen. Het is een medisch experiment die in december 2023 zal worden afgerond. 

De meerderheid van het volk heeft zich inmiddels gekeerd tegen de samenleving en loopt gedwee achter de leider aan in de illusie dat hij hen veiligheid en vrijheid zal bezorgen. Een catastrofale vergissing die het einde van onze samenleving, onze veiligheid en onze vrijheid zal betekenen.

Parallelle Samenleving

De weinige mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken (20% → 5 a 6 miljoen) weten dat deze crisis nooit is gegaan over gezondheid. Met hen nemen we het recht weer in eigen hand en bouwen we een Parallelle Samenleving.

Het mooie van deze tijd is dat we inzien wat er werkelijk aan de hand is, hier afstand van nemen en uiteindelijk een samenleving creëren die beter is dan we ooit hebben gehad.

“Het zijn niet de sterkste mensen die overleven en ook niet de meest intelligente. Het zijn de mensen die het beste reageren op veranderingen door zich goed te laten informeren”

Zorg goed voor jezelf, ……..en voor anderen.
∼ Dries

Corona minder gevaarlijk dan griep
NVENTARISATIE BELANGSTELLENDEN PARALLELLE SAMENLEVING meer nieuws

Bronnen